There are no breaking news at the moment

I paintball er alle spillere udstyret med et våben. Det er som regel det helt klassiske paintballvåben, som de fleste benytter sig af. Et sådan et er designet med et kompakt løb, som fungerer på den måde, at det ikke går ud over præcisionen. Det er netop præcisionen, der er så vigtig i paintball, og derfor skal man også have det bedst mulige våben til formålet. Vil man have så god en præcision som overhovedet muligt, så er det vigtigt at bruge et våben med et tilføjet frontgreb. Det giver nemlig også endnu bedre præcision, og så får man de aller bedste forudsætninger for at ramme sine modstandere. På sådanne våben er lufttanken også ofte tilpasset, så det har en mindre fylde, og det betyder derfor også, at det er lettere, og at det giver både den perfekte balance såvel som tyngde.

Skal man have et godt våben, så skal man også sørge for, at kuglerne har en høj hastighed, når de affyres fra geværet. Hastigheden skal helst ligge på ca. 300-350 km/t, og selvom det kan lyde af rigtig meget, så er det rent faktisk helt perfekt. Et godt våben skal desuden kunne skyde op til 100 meter, men det vil for det meste være allermest præcist inden for 5 til 20 meter.

Vælg det rigtige våben

Har man ikke prøvet paintball før, så kan det være mest fordelagtigt at leje et våben der, hvor man gerne vil spille. Det er noget langt de fleste der spiller paintball gør, men man kan også tage ud og investere i sit helt eget gevær. Det kan man gøre, når man er blevet erfaren nok, eller når man ved, at man også godt kunne tænke sig at spille på sigt. Her skal man kigge sig godt for, da der er stor forskel i kvaliteten og i, hvad de enkelte våben kan. Det er derfor godt at gøre sig sine forholdsregler, og man kan benytte ovenstående som tommelfingerregler, der gør det nemmere at vælge det helt rigtige våben.

Man skal også vide, at man ikke bliver en sand mester til paintball fra den ene dag til den anden. Det tager tid at blive dygtig til det, og det kræver også, at man træner meget. I starten kan det godt føles både grænseoverskridende og en smule farligt, men man vil også opdage, at det samtidig er super sjovt. Og så skal man ikke være bange for at lade sig rive med! Det kan nemlig føles lidt ligesom at være med på en film, og så endda en meget spændende en af slagsen.

Paintball er også for piger

Der er ingen tvivl om, at paintball også er for piger. Tiden er forbi, hvor det kun var drenge og mænd, der fandt den slags sjovt. Og heldigvis for det da. Piger er også meget modige, og ofte kan man opleve, at de er endnu bedre til at skyde end drengene. Det er ganske fascinerende, og derfor er det også helt fantastisk sjovt, når drenge og piger spiller mod hinanden. Det gælder blot om at samle en gruppe venner eller kollegaer, og så kan man begive sig af sted. Man skal blot lige huske at booke en time eller to først, for så er der plads til mange timers sjov. Det er som regel nemt at gøre det online.