There are no breaking news at the moment

Paintball er helt bestemt ikke kun for rutinerede spillere, og selvom det kan give kriller i maven at kaste sig ud i det første gang, så er det helt bestemt spændingen værd. Det gode er, at man kan spille paintball rigtig mange steder i Danmark, og der findes haller, hvor man kan spille, mange flere steder, end man skulle tro. Har man ikke bevæget sig i denne verden før, så kan man tjekke de gode muligheder ud online. Så kan man med sikkerhed være heldig at finde en paintballhal i nærheden af hvor man bor, eller i hvert fald som minimum i en tilnærmelsesvis afstand.

Der er mange ting, der er gode at sætte sig ind i, når man skal i gang med at spille for aller første gang. Det er nogle af disse, vi vil komme nærmere ind på i denne artikel, så det gælder om at læse med her. Jo mere man ved om spillet på forhånd, jo nemmere bliver det at komme i gang.

Paintball er udfordrende og super sjovt

Selvom man godt kan være lidt bange, første gang man skal i gang med at spille, så vil man hurtigt finde ud af, at det slet ikke er så slemt, og at det derimod er super sjovt. Tiden flyver af sted, når først spillet er i gang, og det gælder for alt i verden om ikke at blive skudt. For så er man ude af spillet.

Spillet består som regel af to hold, og man kan være helt op til 30 personer på hvert hold. Det vil altså sige, at det er ret mange mennesker, der kan være i gang med at spille på samme tid. Man kan spille et hav af forskellige spil, og det spil, der for det meste spilles, er Team death match. I dette spil spilles der, indtil alle spillere på et af de to hold er døde – det vil altså sige ramt. Men man kan også vælge at have flere liv, og så forlænges spillet. Det kan f.eks. være, at det aftales, at alle spillere har tre liv hver.

Der findes også en anden meget populær spiltype. Det er capture the flag. Her skal man have fat i modstanderens flag. Formålet er at bringe det tilbage til sin egen base, uden at man bliver skudt.

Man skal altid bære både dragt og hjelm, og det er ikke tilladt at skyde, hvis man er mindre end to meter fra sin modstander.