There are no breaking news at the moment

Paintball er et populært spil, og i denne artikel har du rig mulighed for at finde ud af, hvad det egentlig er for en størrelse. I dette spil konkurrerer spillerne enten alene, eller som en del at et hold. Det gælder om at eliminere modstanderen, og det gøres ved at skyde dem. Hver spiller er udstyret med et semiautomatisk luftdrevet våben, og dette kan skyde med de såkaldte paintballs. Kuglerne skydes lynhurtigt af sted, og de har en hastighed på mere end 100 meter i sekundet. Træfsikkerheden kan komme helt op på 50 meter, og med stor præcision.

Paintballs er lavet af en meget hård skal af gelatine, og inden i disse er der frugtfarve. Det vil altså sige, at kuglerne ikke er giftige, og farven kan vaskes væk med vand. Det kan dog godt gøre lidt ondt, når de rammer, og det er også årsagen til, at enhver spiller er udstyret med en heldragt under hele spillet. Spillerne skal også bære en maske og et halstørklæde, og det gør, at hele ansigtet og kroppen er dækket.

Mange forskellige spiltyper

Inden for paintball findes et stort udvalg af spiltyper. Alle spil kræver taktik, præcision og fart, og jo mere øvet man er, jo bedre muligheder har man for at vinde i spillet. Som regel vil man være to hold, der kæmper mod hinanden, og det gælder naturligvis om at vinde spillet. Rammer man en modstander, går skallen på paintballs i stykker, og farven splatter ud. På den måde kan man også sikkert og nemt se, når en spiller er blevet ramt.

Man kan spille paintball mange steder her i Danmark, men det er især i de større byer, at det er muligt. Det er også muligt at finde forskellige typer af baner, der har forskellige udfordringer. Det er oplagt at prøve paintball sammen med en gruppe af venner eller med familien, men det er efterhånden også blevet ret populært som firmaarrangement. Man skal naturligvis betale en sum penge for at kunne spille paintball, og det kan godt være lidt pebret, alt efter hvor man går hen.

Mange sjove timer med paintball

Vil man spille paintball, så gælder det om at få booket en bane. Man vil som regel skulle gøre det i god tid i forvejen, så man er sikker på at kunne få plads. Har man ikke prøvet det før, så kan det godt være meget udfordrende i starten, men her skal man bestemt ikke give op. Det er vigtigt at prøve sig lidt frem, og har man en god koncentrationsevne, så bliver det nemmere at gå af med en sejr. Derudover skal man være modig, for er man ikke det, så kan det godt blive svært at vinde. Det kræver nemlig, at man er villig til at tage en chance. Det gælder også om at holde både øjne og ører åbne. Hvis ikke man ser sig godt for, så kan man ende med at blive skudt bagfra, og det er ikke noget, der ville være sjovt for nogen.